Japonský doktor zjistil, jak definitivně zabít bakterii Helicobacter pylori!

Nejtypičtějším důvodem pro vznik žaludečního vředu je bakterie H. pylori, kterou můžete najít v lidském těle u většiny populace na planetě.

Membrána žaludku umírá, když peptický vřed brání trávení a rozkládá se přes vnitřní překážky.

Všichni by měli být opatrní

Je důležité být opatrní, a to bez ohledu na věk nebo pohlaví. Je dobré vyhýbat se všemu, co může zdravotní stav zhoršit a podpořit tak produkci této bakterie.

Vyhýbejte se stresu, protože ten může váš zdravotní stav zhoršit a přitížit vám. Přinášíme recept, který vám může pomoci.

Ingredience:

  • 1 středně velká brokolice
  • Špetka mořské soli
  • Vařící voda

Postup:

Příprava je velmi jednoduchá. Dejte brokolici do vařící vody, přidejte špetku soli. Vařte jí po dobu dvou minut, poté jí vyjměte. Je dobré ji jíst celý jeden měsíc každý den a uvidíte, že se výsledky dostaví.

Do jídelníčku můžete zahrnout zázvor, který má také skvělé antibakteriální vlastnosti, mohou vám v boji s touto bakterií pomoci!

 

Zdroj: 1

Mohlo by se vám líbit...

komentářů 7

  1. zdenek540 napsal:

    Taky jsem ho mel. Jak jsem se ho zbavil psat nemuzu, ale velice taky pomuze cerstve mleta skorice s medem 3x denne.

  2. Jara napsal:

    Při stravování doprovázeném každodenním shonem a stresem ( buzerace v ,,montovnách“,topení v dluzích a dluhových pastích,okradání převlečené za ,,podnikání“..důvodů je mnoho) se membrána-malý sval mezi dvanácterníkem a žaludkem nezavírá a neotvírá jak má.Zůstává pootevřený. A tak mohou silné žaludeční kyseliny pronikat do dvanácterníku,kde jsou naopak zásady pro dotrávení rostlinné stravy-nebo naopak, tyto zásady ( trypsiny a chemotripsiny ) pronikají do žaludku a mísí se se s kyselinou žaludku ( pepsiny) Reakce mezi kyselinou a zásadou zná pak už žák na základní škole…silná reakce…kdy se poškozují stěny žaludku. Může následovat vřed a gastritida spojená s bolestí. Bacilus Pylori (název odvozen od latinského názvu malé membrány-svalu mezi žaludkem a dvanácterníkem- Pylorus) je až věcí DRUHOTNOU. Není příčinou. ,,Bacily “ se vždy namnoží tam,kde je tkáň poškozována,pak pracují dál , co jim určila Příroda = rozložit poškozené,nefunkční tělo ( orgán) Bacilus Pylori není pravý vinník,musíme odstranit všechny příčiny,i tu prvotní.

  3. Marcela napsal:

    Aloe vera je taky na ničení bacilus pylori. mám to vyzkoušené.

    • Jiří napsal:

      Nejjednodušší a ověřený způsob jak dostat trávící bakterii zpátky do střev, kam také patří, je popíjet při jídle i po jídle naředěnou žaludeční kyselinu HCl. Helikobakter moc dobře cítí smrt, tak se státne zpět a je po problémech. Proč se trávící bakterie helicobacter pilory rozmnoží až do žaludku je právě příčina nedotatek tvorby vlastní trávící kyseliny HCl. Neschopnost tvořit lalstní HCl je obvykle a velmi často spojena s nedostatkem draslíku v organismu. Že se netvoří kyselina HCl se pozná i podle toho, že člověka pálí žáha, protože se objevily kyseliny mléčná a fosforečná. Helikobakteru tyto kyseliny vůbec nevadí. Když začne pálit žáha, tak je potřeba vypít dávečku naředěné kyseliny HCl a je po pálení. Likvidovat pálení žáhy jedlou sodou a podobnými lékaři doporučenými „léky“ je cesta do pekel…..
      Mám s tím dlouholeté zkušenosti.

      • Likvidovat pálení žáhy jedlou sodou=špatná zkušenost napsal:

        S tou jedulou sodou mate pravdu. Ani ja s ni nemam takovou vyjimecnou zkusenost, ktera mi byla specialistami do-porucena.

        • Likvidovat pálení žáhy jedlou sodou=špatná zkušenost napsal:

          Jeste musim dodat, jsou dva druhy potravynarske sody jedna obsahuje hlinik a druha je bez hliniku. To same plati o prasku do peciva. I tam jsou dva druhy jeden s hlinikem a druhy bez. Pouzivame jenom ty ktere jsou bez hliniku.

  4. Maroš napsal:

    100% pomáha – polievková lyžica surového nastrúhaného zemiaka denne – lieči to aj žalúdočné vredy!

    Inak – zavádzajúce na článku je, že H.p. má viac kmeňov, H.p. likvidujú v žalúdku mnohé nebezpečné baktérie – viď žalúdok psa alebo supa, čo je aj vec ž. kyseliny, takže nebezpečný je konkrétne jeden kmeň – treba si to dohladať.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *