…..všechny údajné „vědecké“ studie dostávají poslední dobou pořádně na prd.l a to ve všech směrech a oborech. Lži, které byly lidstvu podsouvány se najednou vehementně mění a začíná se říkat pravý opak. Jak je to ale možné?????
05:55

O kávě se toho napsalo mnoho. Nemám zájem psát dlouhá pojednání, ale napíši ten nejdůležitější bod ke kávě.  Hned na začátku Vám mohu sdělit, pijte denně minimálně 3 šálky. Nejlépe 2 dopoledne a 2-3 odpoledne. Já osobně piji 2 ráno a 2-3 šálky odpoledne, pokud mě to situace a čas dovolí. Budete se divit, ale káva je velmi účinný lék. Na co? Hned se dozvíte.

káva

Jak jsem slíbil, chci se držet zkrátka a tedy:

Nejtemnější doba lidstva, která se dnes už nedá zamést pod koberec a je neoddiskutovatelná, je CHEMTRAILOVÁNÍ  obyvatelstva planety Země jedy a hlavně viry a baktériemi namraženými na hliníku v prášku.  Dělali jsme ve Švýcarsku rozbory vody, půdy a zeleniny z celé Evropy každý rok. I letos.

Nachází se v tomto „vynikajícím coctailu“, který na nás sypou, jeden mutant – virus, který je velmi nebezpečný. Je to TOXOPLASMA.

Je známo mnoho druhů toxoplasmy. Asi zmutovaný parazit. Dnes se pořádně ani neví, jak se dostal k názvu, že je něco mezi virem a baktérií. Je to ale vedlejší záležitost.

Máte cizí myšlenky, které nejsou Vaše? deprese? návaly zlosti? histerie? nemůžete spát? zmutovali jste sami na lesbičku či homosexuála? máte najednou myšlenky na sebevraždu? popřípadě někoho chcete zabít? trpíte schizofrenií? jste žena a nemůžete přirozeně otěhotnět nebo Vám říkají že jste sterilní? jste muž a trpíte impotencí či jen částečnou impotencí? máte bolesti hlavy a svalů? máte zduřené mízní uzliny?  máte poruchy vědomí? či časté křeče v nohou, i když jste si vzali dost magnézia za poslední měsíc? máte nebo vaše dítě hydrocefalus nebo kalcifikaci mozku? začali jste najednou šilhat? máte epileptické záchvaty? trpíte najednou hluchotou? máte psychomotorickou retardaci? máte zpomalené reakce? a mnoho dalších poruch, dnes celkem 70  známých příznaků, tak si buďte jisti, že trpíte TOXOPLAZMOU.

V česku je nakaženo asi (dle statistiky) 33% lidí, v Německu 50% lidí, v Rakousku to stejné co v Německu a ve Francii 90% obyvatelstva. Údaje zde uvedené jsou ale příliš staré.

Dle výzkumu, který se dělal jak jsem psal v úvodu, je dnes v Evropě nakaženo 1000% obyvatelstva, nikoliv od koček, ale z chemtrailů, které jsou všude kolem nás. Je to jejich plán!!!!!

Bylo ale zjištěno následující. U lidí, kteří toxoplasmu měli a najednou se ji bez léčení zbavili, začali pít nějak nadvědomě (podvědomí není správný výraz) velké množství kávy a toxoplasma rychle zmizela, a s ní zmíněné nahoře uvedené, problémy či nemoci.

Tahle mutovaná potvůrka (a všechny její mutované druhy) nesnáší totiž absolutně  beta karboliny. A právě tyto betakarbolinové alkaloidy vznikají při pražení kávy.  Byla udělána v roce 2000 -2002 ve španělsku studie o kávě a píše se v ní o velké škodlivosti beta-karbolinů. Ano naprosto správně. Beta-karboliny jsou velice škodlivé pro farmaceutický průmysl,  ale pro člověka osvobozující látkou od toxoplasmy.

Co tedy osobně doporučuji? Dle výzkumu ze Švýcarska a Novosibirska, je velmi důležité v dnešní době pít kávu. Ráno nejlépe dvě kávy  a odpoledne 3 kávičky. Beta-karboliny totiž neseženete nikde v tabletě. Pít kávu je dnes velmi důležitý počin pro zdravý organismus bez toxoplasmy!!!!!

NENAJDETE LEPŠÍ LÉK NA TOXOPLASMU!!!!!

napsal tm. děkuji za čas věnovaný přečtení článku. Přeji příjemné uzdravení za pokecání s milými lidmi u kávičky….

A nakonec slíbená studie…..

Zde máte španělskou studii podporovanou granty z EU:

Důležité je jí nevěřit!!!!!!!!!!

 Autor : Ing. Alexandra Kvasničková

bezpečnost potravin, všechny typy kávy zdrojem nežádoucích biologicky aktivních sloučenin norharman a harman
Beta-karboliny jsou přirozeně se vyskytující indolové alkaloidy, které mají farmakologické nebo psychofarmakologické účinky. Je o nich známo, že ovlivňují četné systémy pro přenos nervového podnětu. Vzhledem k tomu, že se tyto sloučeniny vyskytují v humánních biologických tkáních a tekutinách, upoutaly pozornost neurochemiků.
V tkáních a tekutinách savců byly zjištěny dva beta-karbolinové heterocyklické alkaloidy s biologickou aktivitou, norharman a harman. V pokusech na zvířatech se zjistilo, že se vážou k různým místům v játrech a mozku a mají fyziologické účinky i účinky na chování.
Harman silně inhibuje monoaminoxidázu (MAO) a mění hladinu neurotransmiterů, zatímco norharman má pravděpodobně vliv na chování a je to přirozené sedativum.
Norharman a harman se intenzivně studovaly v souvislosti s alkoholismem. Byly rovněž objeveny v cigaretovém kouři. V pokusech in vitro se zjistilo, že v přítomnosti nemutagenních aromatických aminů, např. anilinu a toluidinu, působí jako ko-mutageny.
Vzhledem k tomu, že beta-karboliny vykazují účinky v biologických systémech, je zájem zjistit, jaký je jejich příjem stravou. Dosud se neví, zda beta-karboliny zjištěné v biologických systémech pocházejí z potravin nebo z vnějších zdrojů nebo z dosud neznámých endogenních zdrojů. Vzhledem k tomu, že jsou beta-karboliny obsaženy v některých potravinách a nápojích, je velmi pravděpodobné, že minimálně část beta-karbolinů obsažených v biologických tkáních a tekutinách pochází z dietetických zdrojů.Káva je populární nápoj, který se konzumuje ve velkém pro své senzorické a stimulační účinky. Obsahuje biologicky aktivní složky, např. dobře známý kofein, tj. silný stimulant, který zvyšuje pozornost a soustředění tím, že působí na centrální nervový systém jako antagonista adenosinu.
Pomocí chromatografie (HPLC-MS, popř. RP-HPLC-fluorescence) se zjistilo, že ve všech nápojích z kávy, tj. připravených z mleté kávy, odkofeinované kávy, instantní kávy i v espressu jsou obsaženy v různých koncentracích norharman i harman. Zdá se, že se oba tyto heterocyklické beta-karbolinové alkaloidy s biologickou aktivitou tvoří během pražení kávových bobů. Předpokládá se tak, že pití kávy je hlavní exogenní dietetický zdroj těchto psychoaktivních sloučenin. Ve studiích in vitro se zjistilo, že oba tyto beta-karboliny působí jako ko-mutageny a protoxiny, a lze je proto považovat za nežádoucí složky v nápoji z kávy.tm dodává proč asi?????Food Additives and Contaminants, 19, 2002, č. 8, s. 748–754Pozn.: Uvedená studie byla provedena v rámci projektu AGL2000-1480 financovaného španělskou vládou.