Biskupové-sekretáři Byzantského katolického patriarchátu zveřejnili otevřený dopis kandidátovi na prezidenta ČR Jiřímu Drahošovi

„Vážený pane Drahoši,

předpokládáme, že se snažíte být čestným člověkem, a proto Vám píšeme, abychom Vám pomohli si uvědomit, komu vlastně sloužíte a jaký program a ideologii budete nucen vtělovat do českého národa v případě, že byste se stal prezidentem.

Nepochybujeme o tom, že víte, že v těchto prezidentských volbách nejde o osobu, ale o systém, který stojí za daným kandidátem. A to buď systém života, nebo systém smrti.

Vy dobře víte, kdo Vás prosazuje a jaký systém reprezentujete. Vy také víte, že masmédia tomuto systému slouží, manipulují národem a lidem lžou, aby si sami nakonec odhlasovali vlastní sebevraždu.

Chápeme, že Vás naše slova bolí a je Vám těžké si přiznat realitu, že je to v podstatě tak, jak píšeme. Ale uvědomte si, že jednou budete stát před Božím soudem a že náš život zde na zemi je jen zkouška, ve které se rozhodujeme mezi dobrem a zlem, pravdou a lží, Bohem a ďáblem. Prosíme, myslete na svoje časné i věčné dobro, a nejen na svoje, ale i celého českého národa.

Je pravděpodobné, že jste členem zednářské lóže, anebo jím brzy budete na přání těch, kteří si Vámi posluhují. Možná už víte, že zpočátku se novým členům tají pravý úmysl a cíl této organizace. Nováčci si myslí, že jde o humanitární organizaci, která jim pomůže v kariéře. Věrné a osvědčené pak postupně zasvěcuje do stále hlubších „tajemství a plánů“. Každý vyšší stupeň zasvěcení je provázen skutkem jdoucím proti svědomí, až nakonec svědomí zanikne a následné skutky jsou pak už brutálními zločiny proti lidskosti. Na 33. stupni zasvěcení se zednáři dobrovolně zasvěcují satanu a vědomě přijímají nenávist k Bohu Stvořiteli a Jeho Synu Ježíši Kristu.

Chceme Vám tedy pomoci si uvědomit, jaký program budete muset prosazovat:

Je to program nadnárodních světových elit, které chtějí zavést globalizaci a tzv. Nový světový řád (NWO). V podstatě jde o satanizaci a demoralizaci národů a jejich autogenocidu skrze různé technologie, včetně bratrovražedných válek.

Tento program zahrnuje:

1. Plánovanou islamizaci a zničení evropské křesťanské kultury. Vy se netajíte, že to chcete a vidíte v tom dobro!

2. Genderovou ideologii popírající přirozenost a objektivní morální hodnoty. Vy s ní plně souhlasíte!

3. Juvenilní justici, která krade děti milujícím rodičům. Jde o zrůdnou satanskou tyranii dětí a rodičů. Z ukradených dětí pak tato technologie NWO vyrábí cynické tyrany, kteří se v budoucnu budou mstít společnosti za to, že dovolila na nich spáchat takový zločin. Vy budete nucen s tím souhlasit a tuto zrůdnost prosazovat!

4. Čipování a totální kontrolu každého člověka. Vy toto propagujete!

5. Snížení populace na jednu tzv. zlatou miliardu podle plánů architektů NWO.

Uvědomte si, že Vy a Vaše děti asi těžko budete mezi tou elitní zlatou miliardou, která možná přežije. Oni si Vámi prostě jen poslouží k zavedení totalitního systému, kde člověk bude jenom číslem.

Prosíme Vás, pokud ještě máte svědomí, ustupte z této cesty do časné katastrofy a věčného zavržení!

Modlí se za Vás Biskupové-sekretáři Byzantského katolického patriarchátu.“

Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!

Komentujte

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
jaraMartin KocourekalenaMaroš Recent comment authors

nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Maroš
Maroš

„Jménem celého národa! – Jáááá!“ – kam sa hrabú Slováci so svojím Tisom!

alena
Host

To je pesně to, o co tu jde a mnozí lidé nechápou a myslí si, že je to diskusní spolek filatelistů (to se vyjádřil F.X.Doležal – asi je asi věčně zhulený – čeledín od Želvy ). Ti co jsou za Drahošem jsou setsakra zákeřní. tohle není legrace.

alena
Host

To je přesně to, o co tu jde a mnozí lidé nechápou a myslí si, že je to diskusní spolek filatelistů (to se vyjádřil F.X.Doležal – asi je asi věčně zhulený – čeledín od Želvy ). Ti co jsou za Drahošem jsou setsakra zákeřní. V tomhle přestává všechna legrace.

Martin Kocourek
Martin Kocourek

Zvěř se k sobě chová lépe , než zdegenerovaný člověk.
Tato válka je znovu válkou tajných služeb. (svobodná ruka trhu )
Nic nového.Tzn. církví a sekt.
Hybridní globální blbost. Narkomanů a narkomoney (závislost na vytváření reality) .
Základem státu , svobody a nezávislosti je VLASTNÍ PRVOVÝROBA,
to co bylo úmyslně rozkradeno a ničeno.
Důvod?
Sebrat Českému národu Víru v sebe.
Národ , který si nevěří, přestává existovat.
A přesně o to šlo a jde.
Rozebrat nás pomalu zevnitř a pak jen „dorazit“, stará taktika temných hlav….
Náhody neexistují.
Kdo za to může?
MY.

jara
jara

Uff. Svatá pravda ve vyjádření náboženské výjimky-světlého biskupa? Anebo odtajnění skutečnosti těch biskupů sloužícím takjakotak temným silám a materiálnímu Ahrimanu ,,zástupců božích na Zemi“,neomylných a jediných z elit vládců církví, kteří zcela nestydatě a veřejně vyjadřují spolučinnost ve službách Svobodných Zednářů , vládců světa č. 2 ? Jak by to např. komentovali Kataři,kdyby ještě žili? Které vyvraždili tím nejsurovějším a nejkrutějším středověkým způsobem,do posledního. Uff.