Okénko tomáše marného

AKTUALIZACE 14:22…..tak jsem se rozhodl opět otevřít okénko tomáše marného s momentkami ze světa. Možná při ranní kávičce  či odpolední kávičce nebo jen tak z cest po celé planetě….

10:54

Komenty budu zveřejńovat buď pod

tm dodává:

nebo

tm komentuje:

Pravidelně asi nebude vycházet, protože jsem dosti na cestách a nemám vždy čas, ale je možné že někde z kavárny či benzinky při odpočinku něco napíši. Hlavně bych rád uveřejnil i Vaše postřehy, které mi posíláté mejlíkem či upozornění. A čím začneme? máte se na co těšit…..

…..JE PŘIROZENÉ A NORMÁLNÍ, CHRÁNIT SVOU ZEMI, SVŮJ DOMOV, SVOU DOMOVINU. A JE JEDNO, ZDA JE TO EVROPA, AFRIKA, AUSTRÁLIE, ASIE, RUSKO NEBO AMERIKA. VŠECHNO JSOU TO DOMOVY LIDÍ, KTEŘÍ CHTĚJÍ ŽÍT. ŽÍT DOBRÝ ŽIVOT, ŽÍT V MÍRU.A PROŽÍT DOBRÝ SMYSLUPLNÝ ŽIVOT. PROTO, OPATRUJME A OCHRAŇUJME EVROPU.

JE TO PŘIROZENÉ.

tm dodává: ano je to přirozené pro normálně myslící lidi, kterí nemají vymytý mozek a k tomu ještě vyžraný alkoholem jako většina politiků z EU parlamentu….

 

Ahoj tome, dneska jsem tady zaznamenala zvláštní jev, měli jsme oblohu bez mráčku a čmouhy a představ si, že i „pavoučí vlákna“ přestala úplně lítat. Že by letadla a pavouci měli dneska společnou dovolenou??? ?

Dobrý den, dnes v okolí Jizerských hor bylo modré nebe a žádné „pavučiny“ jak jste popisoval. Den před tím naprostá hrůza. Moje dcera dostala ekzém na rukách. Hrála si na zahradě v trávě.

tm dodává: tak to bylo k předchozím dnům potvrzení o chemtrailech a nevysvětlitelných chuchvalcích pavučin, které lepily a nešly dolů ani z rukou či obličeje. Pro všechny, co si myslí, že je to babí léto a jsou v tom zabaleni pavoučci, tak jsou na velkém omylu. Byly vidět i na jaře letošního roku v dubnu a květnu. Opakuji, NEDOTÝKEJTE SE JICH a zasažené místo se snažte okamžitě desinfikovat…..

tm komentuje: následující dva odkazy ukazují, že skutečně pád ekonomiky nastal a je před námi velký krach. Opakuji asi po milionkráté, pevně věřím, že máte dostatečnou zásobu potravin, pohoných hmot a popřípadě nějakou tu cihličku stříbra či mince. Globální ekonomický kolaps je před námi. Jó že nevěříte zase? No tak si to přečtěte zatím s překladačem a snad odpoledne Vám přineseme přeložený článek….

No a zde ještě jeden

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/729415/global-financial-economic-crash-news-2008-market-collapse-donald-trump-us-china

Prozatím by to stačilo a další data přineseme v průběhu dne, pokud půjde internet, nebude EMP, já budu mít čas a konstruktivní síla vesmíru dá…..

12:54 aktualizace

tm komentuje: zde máte fotografii roku, kterou se tak hned nepodaří zase vyfotit. Pozoruji, že jednání BYLA NAPROSTO ÚSPĚŠNÁ a všichni jsou nadmíru spokojeni. Čiší to přímo z obličejů dotyčných….

14:22 AKTUALIZACE

tm komentuje: Dostaly se k nám zprávy, že z vysušené Evropy chemtrailováním, přemístili masy vody na jih Evropy a nebývalé přívaly deště zlikvidovaly několik vesnic a část ostrova Mallorca. Děsivé

https://www.bild.de/video/clip/mallorca/so-heftig-traf-das-unwetter-mallorca-57765016.bild.html

dodatek: je velmi zajímavé, že poslední dva dny letadla nelítají a mají „dovolenou“ nebe nádherně modré

Loading...
Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!

15 komentářů

  1. martin jeřábek napsal:

    Díky tome a kam zmizel můj odkaz na to že v indočíně nešlo varování před tsunami?

    • tomáš marný napsal:

      Milý martine,
      asi nedošel, nebo se někde ztratil. Nevím. Tak prosím pošli ještě jednou…..
      tm

  2. mirino54 napsal:

    zítra je 13.10.a pátek,to je docela průser,že ano…..????

  3. Jana Jelínková napsal:

    Ahoj,čtu vaše příspěvky a super.Moc dík za informace.Jana

  4. martin jeřábek napsal:

    No docela mě dostal poslední článek o ch.mafii a píše se tam o vyvolaném tsunami aby zaplavili bunkry atd. a naskočil mi článek na našich hovinkách.cz https://www.novinky.cz/zahranicni/485013-varovani-pred-nicivou-tsunami-selhalo-az-v-koncovce.html ?????
    taky to avízované datum 10.10 byla finanční mela. Jsem zvědav na 1.11
    ještě jsem celé dopoledne hledal a NENAŠEL článek jak to v indonesii vcuclo celou vesnici dovnitř..to by o ledasčem vypovídalo..

  5. Marian napsal:

    Milý tomáši,
    je načase, doba přihořívá a jsem rád, že zase víc píšeš. Kolektivu autorů a tobě moc děkuje celá rodina a mnoho mých známých. Vidím, žes to rozjel ve velkém.
    Marian

  6. Jupí!!!!!
    PS: Stíháte již číst e-maily?
    PPS: Je legrace, že se mi asi před půl rokem zdál sen, že jsme se potkali u bankomatu, ale vyjel vám pouze nějaký lísteček, na kterém bylo napsáno, že banky již nevydávají peníze a řekl jste mi, že začal globální krach -no teď to I vypadá, že by to mohla být za chvíli realita….

  7. Bogena napsal:

    „Jest jak jest…“ hovorí kamarát. – Na kafe s tadeskom isto budeme mať :-D, tak sa držte, dík za správy a preklady ..

  8. ludmila napsal:

    chci odhlasit tadesco.cz, poradi mi prosim nekdo? Díky

    • Vítězslav Crha napsal:

      Ludmilo zkus to u odborníka s českými kořeny. Je jím Dr. Chocholoušek

      • Dastin napsal:

        Lepe to ani neslo napsat ………… 🙂

        • Tauri napsal:

          Přesně, lepší je se napadat a zesměšňovat navzájem, aby ten,kdo se chová slušně byl za blbce. Stačilo jen napsat, napiš tomášovi, nebo nereagovat vůbec.
          Trochu více pochopení a lásky, než nenávisti..
          Která strana je silnější..ta, která ničí a vidíte tu sílu, nebo ta, která tvoří a je vidět pouze srdcem..?
          Každý má na výběr..Tak kopněte tu nenávist do zadku, zabouchněte za ní dvěře a užívejte klidu, vždyť život je tak krátkej, nač si ho kazit.

  9. LDV napsal:

    Nyní je vhodná doba na tento recept, který tm kdysi napsal na osud. Vzhledem k tomu, že jsem si ho zkopíroval a jeho výjimečnost mohu potvrdit, dovolím si ho sem vložit. Jedná se o recept na vynikající kvašené zelí. Bylo by dobré , viz ke konci článku, věnovat se doplnění přírodního jódu !!!!!

    tm napsaný recept:
    Ze svého soukromého života…..
    ….nic nepíši, nikam. Dnes Vám Vážení čtenáři marného okénka odhalím něco málo z dnešního dne. Jak jsem avizoval,
    šlapal jsem zelí. Asi tak v 17.00 jsem ho došlapal. Bude určitě vynikající kvality, a tak jak každý rok, si na návštěvě
    lidé, kteří k nám pravidelně chodí a jsou pozváni na oběd, moc pochutnají.
    Dovolím si Vám popsat francouzský recept na šlapané zelí. Je v něm mnoho podobného s českým ale…..
    Při zachování následujícího návodu budete mít zelí, které se nejen nikde nedá koupit, ale je vysoce energetické….
    Recept:
    Koupil jsem 54 kilo hlávkového zelí.
    Nakrouhal, oloupal cibuli asi tak 14-20 kilo a rozkrájel na plátky. Potom jsem připravil 1 kilo soli KCL (neboli kaliové)
    dále 1 kilo soli z Himalájí (růžové) asi kilo kmínu, a půl kila kuličkového pepře. To vše kvalitně promícháte a dodáte koření
    provensálské…..
    Zelák, který má mít zhruba 40 litrů vystelete dole 5 listy odtrženého zelí a vše je připraveno na vynikající pochoutku. Můžete taky šlapat do připraveného malého sudu.
    Pořádně si umyjete nohy, taky mezi prsty a vydezinfikujete lihem.

    Následující návod je důležité nyní zachovat. Je to pro 1000% kvalitu a chuť produktu.
    Postupoval jsem následujícím způsobem:
    Pustil jsem si krásnou francouzskou muziku, hodně melodickou, 432 Hz (velice důležité 432 hz), otevřel francouzské víno a začal každoroční rituál…..
    Na spodek nasypal 5 hrstí nakrájené cibule a 2 plné hrsti směsice soli popsané výše. Potom jsem dal na připravené dno
    5 nabraných hrstí zelí (ASI TAK JAK NABÍRÁ BAGR S DRAPADLEM HLÍNU), pravotočivě torzním pohybem ruky rozsypal. Vstoupíte bosou nohou do zeláku (popřípadě objema), a točíte se při šlapání přesně jenom pravotočivě. Je důležité vždy při vstupu do zeláku mít obličej směřující na jih.
    Po 5 otáčce se zastavíte, a nasypete zase 5 hrstí cibule, rovnoměrně rozptýlíte a zasypete 2 hrstmi připravené směsice solí a koření. Potom zasypete 4 hrstmi zelí a opět vstupujete do zeláku obličejem na jih. Znovu se točíte vpravo a to 4 kráte. Zachováváte systém 5 4 a opět 5 4. To až dokonce.
    V zeláku necháte u topení týden zahřívat, a pak 2-3 týdny v normální pokojové teplotě.
    Po zhruba 3-4 týdnech vezmete zavařovací sklenice s bajonetovým uzávěrem. Naplníte je zkvašeným zelím a necháte dokvasit ve sklenicích. Takto připravené zelí Vám vážení čtenáři marného okénka vydrží 2-3 roky bez problémů. My je ale za rok sníme všechny.
    Zelí je vynikající syrové a taky tepelně připravené třeba k huse nebo vepřo, zelo knedlo…..
    V každém případě pro lidi, kteří používají zelí kysané bez tepelné úpravy, je důležitá jedna rada. Používáním kyselého zelí bez tepelné úpravy Vám navazuje biologický jód ze štítné žlázy a vylučuje z těla ven. Je důležité ho opět doplnit jódem biologickým. Nikoliv solí s chemickým jódem, ten Vám způsobuje disfunkci štítné žlázy.
    Při točení v zeláku posloucháte francouzskou hudbu a popíjíte vínečko. Každým rokem se na popsaný rituál nesmírně těším…..

    Přeji Vám dobrou chuť….

  10. terfry napsal:

    JEJ, TAK TO VŽDY BYLO TO NEJMILEJŠÍ, CO SE DALO NA OSUDU ČÍST.
    ČIŠELA Z TOHO SPONTÁLNÍ A UPŘÍMNÁ ENERGIE….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.